You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00
0 0

kijkrichting

 

3 varianten van 1 (hoek)kleed

Er zijn qua kijkrichting 3 soorten kleden. (zie afbeelding). Voor je een juiste keuze maakt is het handig om te weten waar het kleed komt te liggen en welke kijkrichting het meeste bij jou interieur situatie past.

De rechte kleden zijn zo ontworpen dat ze qua kijkrichting kloppen als je vanuit een kamer  - naar links kijkt (linker hoekkleden), naar voren kijkt (frontkleden) en naar rechts kijkt (rechter hoekkleden)

Veel ontwerpen zijn alleen frontkleden. Hiervan is geen hoekkleed variant. Alle ronde kleden hebben hier niet mee te maken.

Kijkafstand

Van een afstand van minimaal 3 a 4 meter wordt het optisch effect optimaal.

Beste effect

  • Kijkend met 2 ogen is het gezichtsbedrog effect  goed.
  • Kijkend met 1 oog is het gezichtsbedrog effect beter...
  • Fotoos en filmpjes met mobiel , tablet, camera  of fototoestel geven het meest verrassende effect.

 

Niet bedoeld om voorwerpen op te zetten.

Hoe leuk het effect ook is, de kleden zijn niet ontworpen  om er (langdurig) voorwerpen op te zetten. Dit kan Putten of deuken in het vinyl veroorzaken.  Als het kleed juist bedoelt is om er een voorwerp  op te zetten dan  is dat voor eigen risico. Natuurlijk kun je er wel kort voorwerpen op plaatsen. Bv om te filmen of fotograferen. 

 

Na ontvangst kleed via de post. 

Het materiaal van het kleed heeft tijd nodig om plat te worden nadat deze lang in opgerolde vorm in de koker heeft gezeten.  Pas als het helemaal plat ligt is het 3D effect optimaal (vanuit de juiste hoek).